Најновије

Алекса Аврамовић о одласку из Партизана: Не занима ме шта ће бити са клубом!

Српски кошаркаш Алекса Аврамовић по свему судећи је завршио своју мисију у кошаркашком клубу Партизан, а након изјаве коју је дао још веће су шансе да га не гледамо у црно-белом дресу!

Аврамовић је тренутно са националним тимом Србије на припремама за Олимпијске игре у Паризу, а синоћ је имао велики допринос у победи над Холандијом, пошто је постигао 15 поена уз чак пет украдених лопти. Како сам каже, сада је потпуно фокусиран на обавезе у дресу "орлова", иако његов клупски статус није до краја разрешен.
Алекса има уговор са Партизаном, али све више информација указује на то да он неће бити део екипе наредне сезоне, као и да бројни клубови желе да га ангажују. У интервјуу за "Меридиан спорт" Аврамовић се управо дотакао свог статуса и како каже, у овом моменту му клупска каријера није приоритет.

- Не занимају ме те приче, 300 одсто посто сам фокусиран на репрезентацију. Шта ће бити са клубом, то ме не занима. У смислу да ме у овом тренутку не дотиче. Шта буде, биће - поручио је Алекса.
Момак из Чачка посебно је мотивисан када игра за национални тим, што потврђују и његове изјаве након две пријатељске провере са Холанђанима.

- Добро смо одрадили ове две пробе, научили смо доста из тога. Чини ми се да смо другу утакмицу играли са већим интензитетом него прву. У смислу да смо повећали број тих пресечених лопти, што нам је донело доста лаких поена. У наредној недељи нас чека тај меч са Француском, па ћемо се онда у завршној седмици у Абу Дабију срести са Аустралијом и САД, за крај са Јапаном, ту у Арени, пред нашом публиком - додаје Аврамовић.

РУСКА ВОЈСКА НАПРЕДУЈЕ! Ослобођено село Чигари у ДНР

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА